Pharell Williams is woedend op Donald Trump

Hij is op z'n zachts gezegd niet 'happy'

Hoodie, Clothing, Outerwear, Hood, Beanie, Cool, Sleeve, Cap, Headgear, Sweater,
Getty Images

Pharrell Williams is allesbehalve ‘happy’ met de laatste actie van Donald Trump. De Amerikaanse president draaide namelijk Pharrells hit Happy tijdens zijn laatste politieke rally in Indiana. Dit deed hij één dag na de schietpartij in de synagoge in Pittsburgh (Pennsylviania) waarbij elf mensen om het leven kwamen.

Vuurgevecht in synagoge
Zaterdag 27 oktober 2018 opende de schutter het vuur in de synagoge, op het moment dat meerdere diensten aan de gang waren. Na een vuurgevecht tussen de schutter en de politie in de Tree of Life Synagogue raakte de schutter gewond en gaf hij zich over. Tijdens de schietpartij zou de dader antisemitische leuzen hebben geroepen.

Helemaal niet ‘happy’
Volgens RTL Boulevard meldt Pharrell het volgende aan Trump: “Een dag nadat een gestoorde nationalist een massamoord pleegt, speelde u het nummer Happy. Er is helemaal niets 'happy' aan een dergelijke tragedie en daarbij heeft u ook geen toestemming gekregen om deze track af te spelen. ”

Geen toestemming
Williams is niet de eerste artiest die eist dat de president stopt met het draaien van zijn of haar muziek. Steven Tyler van Aerosmith heeft zijn onvrede hierover al vaker uitgesproken. Adele heeft ook aangegeven dat ze niet wil dat Trump haar nummers bij publieke bijeenkomsten afspeelt.

Safarihelm
Ook Melania Trump lag begin deze maand onder het vuur, dit vanwege haar outfitkeuze. Het ging om een safarihelm die de first lady droeg tijdens een safari in Afrika.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs