Kanye West kwam shoppen bij Four Amsterdam: "Hij vroeg om matching sokken"

Benieuwd wat hij kocht?

kanye-west
Four Amsterdam

Er is een nieuwe variant op 'Justin Bieber aan je kassa krijgen': Kanye West plotseling in je winkel hebben.

De rapper kwam vandaag met één kennis en zonder beveiliging shoppen bij Four Amsterdam, een conceptstore in Oud Zuid. "Het was heel random. Ik stond in de winkel, draaide me om en dacht: hey, dat is Kanye! Ik liep gelijk naar de general manager, maar hij geloofde me niet en ging verder met waar hij mee bezig was," zegt marketing manager Juwan Simson.

Schoenspray erbij?
Snappen we. Zo'n wereldster (en wie weet toekomstig president) heb je niet dagelijks over de vloer. Al denkt Simson wel te weten hoe Kanye Four Amsterdam gevonden heeft. "We verkopen Adidas Yeezy, dus ik denk dat hij daarom wist dat hij bij ons moet zijn."

Toch verliet Kanye met een andere aankoop de winkel. Een van de medewerkers had schoenen aan die hij net zo leuk vond als zichzelf. "Toen hij die Balenciaga schoenen zag, vroeg hij meteen zijn maat. Hij vond ze heel vet. De schoen moet eigenlijk nog uitkomen, maar we hebben hem voorrang gegeven." Dus helaas - we horen het je denken - : de prijs mag nog niet bekend gemaakt worden.

Four Amsterdam

Koud hè in Nederland?
Of de medewerkers en Kanye verder nog aan small talk deden? "Hij was de hele tijd aan het bellen, dus we wilden hem niet storen." Hij had bovendien nog een vliegtuig te halen, dus na een kwartiertje moest hij noodgedwongen stoppen met shoppen. "Na de schoenen vroeg hij er matching sokken bij, maar toen m'n collega ermee aan kwam, zei hij: 'laat maar, ik moet gaan." Maar niet voordat ze nog even snel een foto hebben gemaakt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs