Jenna Dewan heeft ook weer een nieuwe liefde: Steve Kazee

De twee zijn al meerdere malen zoenend gespot

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bij sommige bekende koppels heb je het idee dat ze onsterfelijk zijn. Dat huwelijksproblemen niet voorkomen. Dat die roze bril bij hen beiden opblijft, dat de roze kleur niet met het jaar steeds meer vervaagt, zeg maar.

Huilen
Channing Tatum en Jenna Dewan waren zo'n koppel. Het nieuws begin april dat ze gingen scheiden, kwam dan ook als een donderslag bij heldere hemel. Net nu je de breuk een beetje verwerkt hebt, in de acceptatie-fase zit van het proces, moet je alweer dealen met de naschok: Channing en Jenna zijn allebei alweer aan het daten met iemand anders.

Dat Channing het wel erg gezellig heeft met Jessie J, was al bekend. Nu blijkt ook Jenna Dewan niet stil te zitten. De actrice wordt veelvuldig gespot met Steve Kazee. De 43-jarige Broadway-acteur kan qua bekendheid niet tippen aan Channing Tatum, dus grote kans dat hij je niet bekend voorkomt. Hij speelde onder andere in de film 'Once' en was te zien in Pretty Woman: The Musical.

Spotted
Sterker nog: de twee zijn naar verluidt al enkele maanden aan het daten. Jenna en Steve hebben zelf nog niets bevestigd of Instagramsporen achter gelaten, maar ze zijn al wel samen op een groepsfoto gesignaleerd én ze zijn zoenend gespot op een Halloweenfeestje.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs