Famke Louise gaat niet langer door met managers Bizzey en JayJay

Zo blijkt uit de documentaire Famke Louise op Videoland

Famke Louise neemt het heft in eigen handen: ze heeft besloten haar eigen management te gaan doen. Voorheen was dit in handen van rapper Bizzey en presentator JayJay Boske. In de documentaire die sinds gisteren op Videoland staat, zien we hoe de YouTube-ster het besluit neemt om voortaan op eigen kracht verder te gaan.

Onverwachts
Het nieuws over de breuk komt onverwachts voor Bizzey. In de documentaire is de rapper zichtbaar aangedaan: “Ik ben te streng geweest. Famke heeft me opgebeld om te zeggen dat ze ermee wil stoppen, dat zij het contract wil verscheuren (…) ik had het gevoel dat ze ongelukkig was.”

Puur persoonlijk
Ook JayJay komt aan het woord: “Ze had wel aangegeven dat ze het moeilijk had met dingen, maar niet dat het aan ons lag of aan wat wij deden.” Volgens de 32-jarige presentator niet alleen een zakelijke samenwerking: “Wij zijn hier als familie ingestapt, het was puur persoonlijk voor Famke, we dachten dat we het beste deden.”

Succes wensen
Beiden laten aan RTL Boulevard weten: "Het managementgedeelte van Famke ligt niet meer bij ons, we gaan bekijken wat de toekomst brengt (...) We wensen Famke succes!"

Maak je moeder trots
Rapper Caza, met wie Famke onlangs de single Slide uitbracht, bespreekt de documentaire na afloop van de première met RTL Boulevard. Hij is verrast dat JayJay en Bizzey in de documentaire te zien zijn, ondanks de breuk tussen het drietal. Op de vraag wat Famke nu het beste kan doen, zegt Caza: ”Ga gewoon door, je kan het maak je moeder trots.”

Dank voor de hulp
Eerder werd de 19-jarige zangeres begeleid door Pearl. Nadat Famke Louise’s populariteit in korte tijd omhoog schoot, kwamen Bizzey en Jay Jay erbij om haar te ondersteunen. Hoewel alle drie de ex-managers veelvuldig te zien zijn in de documentaire, waren ze niet aanwezig bij de première.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs