Demi Lovato post voor het eerst iets op social media na overdosis

Zo te zien is de zangeres ontslagen uit de afkickkliniek

Hair, Street fashion, Clothing, Long hair, Hairstyle, Layered hair, Beauty, Fashion, Eyewear, Brown hair,
Getty Images

In juli werd bekend dat het niet goed ging met Demi Lovato. De 26-jarige Amerikaanse singer-songwriter kwam met een overdosis in het ziekenhuis terecht, waarna ze in een afkickkliniek belandde.

Media meldden dat ze daar tot het eind van het jaar zou blijven om af te kicken van haar drank- en drugsproblemen (waar ze het gevoelige nummer Sober over schreef). Nu blijkt dat ze eerder naar huis mocht dan gepland.

Big day
Demi liet voor het laatst van zich zien op 24 juli dit jaar. Gisteren was dan ook een speciale dag. Niet alleen voor Demi, maar voor heel Amerika. "Ik ben zo dankbaar dat ik op tijd thuis ben om te stemmen," schrijft de zangeres bij een foto waar ze bij een stembus staat.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Go Democrats
Kortom; voor Demi een moment om te vieren dat ze aan de beterende hand is. Tevens een moment waarop veel Amerikanen gehoopt hadden; de Democraten hebben tijdens de zogenaamde Midterm-verkiezingen een meerderheid in het Huis van Afgevaardigden weten te bemachtigen.

Go women!
Die verkiezingsuitslag betekent dat de Democraten de plannen van Trump (Republikein) kunnen dwarsbomen. Nog beter nieuws: er zijn 113 vrouwen gekozen die plaatsnemen in het Congres. Dat is een recordaantal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs