Famke Louise is niet zwanger van Ronnie Flex' kind

Famke's moeder vertelt hoe de vork in de steel zit

Ronnie Flex wordt vader, dat werd vorige week bekend. Maar toen rees de vraag: wie is de moeder? Dat is nog steeds niet duidelijk. We hebben inmiddels wel een vermoeden.

Eerst werd gedacht dat Famke Louise wellicht het kind van Ronnie zou dragen. Nadat zij een intieme foto van zichzelf met Ronnie online plaatste, ging het snel met de geruchten. Wel, niet, wel niet....

Uiteindelijk kwamen we uit bij 'niet'. Waarom? Niet alleen omdat ze nog alcohol drinkt, maar ook omdat ze in interviews vertelde geen relatie met de 26-jarige rapper te hebben. In verschillende interviews vertelt Famke's moeder, Marja Koster, nu hoe de vork in de steel zit.

Uit de wereld
Om meteen maar met de deur in huis te vallen: "Dat is allemaal onzin. Ik word hopelijk wel oma, maar nu nog niet. Ze ziet er overduidelijk niet zwanger uit en drinkt ook een drankje. Als ze zwanger zou zijn, zou ze dat niet doen," vertelt Marja lachend aan RTV Noord

Aan de Telegraaf zegt ze (scroll door naar minuut 3.30): "Het is eigenlijk ergens wel heel grappig, omdat je natuurlijk overduidelijk kan zien dat het niet zo is. We hebben er ook wel grapjes over gemaakt, dat ik dan de draagmoeder zou zijn zodat Famke kan doorknallen met haar carrière."

Kortom; de 19-jarige Famke is niet zwanger van Ronnie. Dachten we al, maar is toch fijn als het wordt bevestigd. Is die roddel nu voor eeuwig de wereld uit.

Ronnie hartje Famke
Verder vertelt Marja ook over de band tussen haar dochter en Ronnie. Daaruit wordt duidelijk dat er geen sprake is van een relatie tussen de twee artiesten. "Ze zien elkaar eigenlijk amper, ze hebben het allebei hartstikke druk. Voordat je het kan hebben over een relatie, dan zouden ze elkaar op zijn minst moeten leren kennen en tijd met elkaar doorbrengen. Het is een hele aardige kerel en als het ooit wat zou worden en het zou bevestigd worden, zou ik zeggen: hartstikke top!"

Zo, kunnen we weer rustig slapen vannacht. En Famke hopelijk ook.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs