Adriana Lima liep haar laatste Victoria’s Secret Fashion Show

Ze liep vannacht haar achttiende en laatste show

adriana-lima-stopt-bij-victorias-secret
Getty Images

Denk je aan Victoria’s Secret, dan denk je aan Adriana Lima. Het 37-jarige topmodel werkt al twintig jaar voor het lingeriemerk. Vannacht, tijdens de bekende Victoria’s Secret Fashion Show, maakte ze bekend te stoppen.

How to fly

De Braziliaanse deelt het nieuws met haar fans via Instagram. In een post schrijft ze: “Lieve Victoria, bedankt dat je me de wereld hebt laten zien, je geheimen gedeeld hebt, en me niet alleen vleugels hebt gegeven, maar me leerde te vliegen. En alle liefde voor de beste fans ter wereld! Liefs, Adriana.”

Achttien jaar Adriana
In de bijbehorende video zien we Adriana Lima door de jaren heen tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show. Als je nu denkt: goh, dat zijn wel heel veel shows. Klopt, het model liep vannacht voor de achttiende (!) keer voor het lingeriemerk.

Nederlandse modellen
Benieuwd wie er nog meer meeliepen? Twee Nederlandse modellen debuteerden vannacht bij Victoria’s Secret. Bekijk hier hoe de 20-jarige Yasmin Wijnaldum en de 19-jarige Myrthe Bolt het ervan af brachten. Hint: één van de twee danst héél enthousiast met zangeres Bebe Rexha.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs