Ariana Grande reageert emotioneel op oude beelden van Mac Miller

Een trouwe fan duikelde de oude video op

Pink, Nightclub, Event, Party, Fun, Alcohol, Interaction, Drink, Drinking, Disco,
Getty Images

Het is geen geheim dat Ariana Grande het op dit moment moeilijk heeft. Naast het overlijden van haar ex Mac Miller is haar relatie met ex-verloofde Pete Davidson ook ten einde gekomen.

Oude video
Gelukkig steunen Ariana's fans haar door dik en dun. Een van haar trouwe volgers vond een oude opname van Mac Miller en deelde de video met Ari via Twitter.

In de video-opname gaat Mac Miller live op zijn Instagram-account ‘Larry Fisherman’, het pseudoniem dat hij gebruikte als producer. In de opname van 9 augustus luistert hij naar het (toen nog niet uitgebrachte) nummer R.E.M. van Ariana Grande’s laatste album Sweetener.

Ariana Grande reageert: “Zijn stem en lach. Dankjewel dat je dit gevonden hebt. Hij zou hier moeten zijn.”

Thank u, next
Recentelijk bracht de 25-jarige zangeres het nummer ‘Thank u, next’ uit
, waarin ze al haar exen bedankt. Ook Malcolm (Mac Millers echte naam) komt voorbij: “Wish I could say thank you, to Malcolm. ‘Cause he was an angel.”

Overlijden

Mac Miller werd 7 september dood aangetroffen in zijn slaapkamer. Volgens People was de dood van Malcolm McCormick (de echte naam van Mac Miller) een ongeluk. Hij stierf aan een overdosis drugs. De politie heeft sporen van fentanyl (een sterke pijnstiller), cocaïne en alcohol in het systeem van de rapper gevonden.

Verslaving
Mac Miller had van augustus 2016 tot mei 2018 een relatie met zangeres Ariana Grande. De twee gingen uit elkaar, vanwege de verslaving van Mac. In augustus gaven Mac Miller-fans Ariana de schuld voor de dood van Mac met de hashtag #AriannaKilledMac.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs