Demi Levato deelt foto's met belangrijke body positivity-boodschap

Sorry not sorry

Restaurant, Fashion, Event, Party, Black hair, Dress, Brown hair, Long hair, Dinner,
Getty Images

Demi Lovato liet wat self-love zien met haar post op Instagram. De 26-jarige zangeres deelde foto's via Instagramstory waarin te was dat ze helemaal oké is met haar cellulitis, striae en ‘love handles’.

Ik hou van mezelf
In de Boomerang laat ze haar lichaam zien. “Striae en wat extra vet… En nog steeds hou ik van mezelf,” schreef ze erbij. In een andere Boomerang draagt ze een t-shirt en short, waarbij ze schrijft: “Geen thigh gap voor mij en nog steeds hou ik van mezelf.”

Skin, Shoulder, Arm, Joint, Hand, Neck, Birth, Font, Muscle, Nap,
Instagram Demi Lovato
Sportswear, Leg, Waist, Briefs, Selfie, Thigh, Arm, Undergarment, Undergarment, Photography,
Instagram Demi Lovato
Clothing, Waist, Shoulder, Leg, Abdomen, Thigh, Selfie, Joint, Photography, Muscle,
Instagram Demi Lovato

Voorbeeld voor fans
Zo zelfverzekerd als de Demi hier is, was ze niet altijd. In januari praatte ze over haar eetstoornis met Teen Vogue: “Ik gun mezelf tegenwoordig traktaties (met mate). Ik ga niet liegen, ik ben een paar kilo aangekomen sinds ik ben gestopt met afvallen. Maar die chronische eetstress heb ik opgegeven. Ik wil een voorbeeld voor mijn fans zijn.”

Afkickkliniek
Afgelopen juli belandde de singer-songwriter in het ziekenhuis vanwege een overdosis. Vlak daarna werd ze opgenomen in een afkickkliniek. Met haar terugkeer op social media lijkt het erop dat ze is ontslagen uit de kliniek.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs