Video: Enrique Iglesias zoent uitgebreid met Nederlandse fan in Ziggo Dome

I can be your hero, baby

enrique-iglesias-zoent-nederlandse-fan
Getty Images

Het zal je maar overkomen: sta je bij een concert van je favoriete zanger, vraagt hij je het podium op voor een uitgebreide zoen- en knuffelsessie. Nou, dat overkwam de 39-jarige Josephina dit weekend, met Enrique Iglesias.

Kiss away the pain
Vrijdagavond trad Enrique Iglesias op in de Amsterdamse Ziggo Dome. Tijdens zijn hit Hero trok hij een fan het podium op, om voor haar te zingen, met haar te dansen en euhm, héél innig te zoenen. Gelukkig voor ons (en voor Josephina), zijn er beelden van. Ziehier het spektakel:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Je ziet het: intieme knuffels, een hoop bil-grijpen (van beide kanten!), minstens zes zoenen en een dolenthousiast (en stomverbaasd) publiek.

Josephina's reactie
Dan de fan. Josephina wist niet wat haar overkwam, volgens het AD. Toch handelde ze snel. “Ik dacht, als ik er sta, doe ik het gewoon,” vertelt de Eindhovense fan. “En hij ging niet achteruit, dus ik pakte hem vol op z’n bakkes!”

Hij is oké
Klein dingetje: ze heeft een vriend. Aan het einde van het lied, vroeg Enrique aan Josephina of ze getrouwd is. Josephina: “Ik zei: nee, ik heb een vriendje, hij is oké. Maar ik bedoelde: hij vindt dit oké! Hij gunt het mij natuurlijk ook, voor Enrique Iglesias mag ik een uitzondering maken!”
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs