Huis van Miley Cyrus afgebrand door bosbranden in Californië

Ze is niet de eerste celeb van wie het huis is verwoest

miley-cyrus-huis-afgebrand-bosbranden-californië
Getty Images

Vorige week begonnen verschillende branden in Californië. Tientallen mensen zijn dood (het aantal staat nu op 31), honderden vermist (228 mensen) en honderden huizen zijn verwoest. Zo ook het huis van Miley Cyrus, blijkt uit een emotionele tekst die de zangeres op haar Instagramstories plaatste.

Ze schrijft het volgende:

“Helemaal kapot door de manier waarop de brand mijn gemeenschap beïnvloedt. Ik heb geluk gehad. Mijn dieren en DE LIEFDE VAN MIJN LEVEN zijn veilig eruit gekomen en dat is alles wat er toe doet. Mijn huis staat er niet meer, maar de herinneringen die ik er met mijn familie en vrienden heb gemaakt, zijn er wel nog. Ik ben dankbaar voor wat ik nog heb. Veel liefde en dankbaarheid voor de brandweermannen en het politiebureau van LA platteland. Swipe up als je wil helpen. Doneer geld, tijd of middelen. Hou meer van jullie dan ooit, Miley.”

Instagram

Andere bekenden
De zangeres is niet de enige celeb van wie het huis verwoest is door de bosbrand. Ook de woningen van Caitlyn Jenner, Robin Thicke en het huis van The Bachelor zijn afgebrand.

De branden
De brandweer van Los Angeles heeft grote moeite om de branden uit te krijgen. De harde en droge wind zorgt ervoor dat het vuur aanblijft en snel verspreidt.

Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en families.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs