Amerikaanse management verbreekt samenwerking met Glennis Grace

Zowel Glennis als het management geven uitleg

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

In de documentaire Glennis Grace: Het Meisje Uit De Jordaan zagen we Lauren Walters en Josh Williams regelmatig voorbij komen. De twee mannen - die in Amerika het management van Glennis verzorgen - kwamen regelmatig voorbij tijdens Glennis' America's Got Talent-avontuur om alles in goede banen te leiden.

Toch blijkt niet alles soepel te zijn verlopen. Walters en Williams hebben laten weten de samenwerking met Glennis te beëindigen. Tegen Glennis' weten in, deelden zij dit nieuws gisteravond met RTL Boulevard - en dus met heel Nederland.

Onorthodoxe situatie
"Josh en ik willen Glennis het beste wensen met haar verdere carrière", vertellen ze aan RTL Boulevard. De mannen geven uitleg over hun besluit. "Helaas is dit vanaf het begin altijd een zeer onorthodoxe situatie geweest en is het niet echt soepeler geworden. We werken met niemand van onze klanten op deze manier en hebben niet de tijd of energie om door te gaan op dit pad."

Volgens de twee mannen is het geen 'persoonlijke kwestie'. "Soms werken dingen gewoon niet in het bedrijfsleven en nemen partners een andere weg. We zullen Glennis altijd ondersteunen en wensen haar al het aanhoudende succes in de wereld."

Reactie
Glennis heeft vervolgens via Instagram gereageerd. "Voor de duidelijkheid wil ik bevestigen dat ik inderdaad niet meer met hen werk," begint ze. De 40-jarige zangeres legt uit wat met 'onorthodoxe situatie wordt bedoeld.

"Met 'onorthodoxe situatie' bedoelen ze de scheiding die we hadden gemaakt tussen de Benelux en de rest van de wereld, waarbij zij zich niet met mijn carrière in de Benelux bemoeiden (...) Voor mijn voormalige Amerikaanse management werkte dit dus niet en dat respecteer ik."

Niet netjes
Los van het feit dat Glennis en haar ex-management op goede voet uit elkaar zijn gegaan, vind ze het niet chique hoe Walters en Williams de communicatie hebben aangepakt. "Ik vind het niet erg professioneel dat ze deze persoonlijke mail met de media hebben gedeeld."

Lees haar hele reactie hieronder:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs