Ronnie Flex vertelt wanneer hij vader wordt: "Ik vind het super spannend"

Het is bijna zover

Ronnie Flex wordt vader. Denk je nu: no way?!, dan heb je de afgelopen weken onder een steen geleefd. De rapper wijdde er een Instagram-post aan en alle mediasites (guilty) pakten het op. Toen bleef hij even stil over zijn toekomstige vaderschap. Tot nu. Tegen RTL Boulevard vertelt hij onder andere wanneer zijn eerste kindje ter wereld komt.

Nog even geduld
Wat blijkt? Ronnie wordt over anderhalve maand al vader. "Ik ben intens gelukkig. Vooral de laatste dagen, nu het zo dichtbij komt, vind ik het super spannend. Ik droom er elke nacht over en dan word ik wakker van: is het al zover? Maar nee, shit, het duurt nog anderhalve maand."

Happy
De rapper heeft alle vertrouwen in zijn toekomstige vaderschap. "Ik weet dat ik het heel goed ga doen en dat ik heel toegewijd ga zijn." Ook weet hij zeker dat het hem meer motivatie gaat geven op werkgebied. "Ik ben zo blij dat alles wat ik nu bereikt en waar ik voor gewerkt heb, met iemand kan delen straks. Dat ik het niet meer voor mezelf hoef te doen, maar voor een ander. Ik word heel gelukkig van dat idee en ik denk dat het me nog meer motivatie gaat geven."

Ronnie Flex heeft vooralsnog niet bekend gemaakt wie de moeder is. We hebben wel een vermoeden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs