Kim Porter, P. Diddy's ex-vriendin, op 47-jarige leeftijd overleden

Kim en Diddy hebben samen drie kinderen

image
Getty Images

Triest nieuws uit Amerika. Model en actrice Kim Porter is gisteren op 47-jarige leeftijd overleden. De ex-vriendin en moeder van drie van P. Diddy's kinderen werd donderdag dood in haar huis in Los Angeles aangetroffen.

Longontsteking
Volgens TMZ kampte Kim de afgelopen weken met griepsymptomen en mogelijk zelfs een longontsteking. Haar doodsoorzaak is vooralsnog niet bekend.

Drie kinderen
Kim en Sean John Combs, zoals P. Diddy's echte naam luidt, dateten dertien jaar met elkaar. Ze leerden elkaar kennen in 1994.

De actrice en Diddy kregen samen drie kinderen; tweeling-dochters Jessie James en D'Lila, geboren in 2006, en zoon Christian, geboren in 1998. Kim had ook nog een zoon uit een eerdere relatie met muziekproducent Al B. Sure; zoon Quincy, geboren in 1991.

Privacy
Kim en Diddy hadden een rumoerige relatie, waarbij de twee regelmatig uit elkaar gingen. In 2007 zetten de twee definitief een punt achter hun romance.

Privacy
Veel artiesten geven hun condoleances via social media. Diddy vraagt zijn fans en de media om privacy in deze zware periode.

image
Getty Images
image
Getty Images

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs