Jessie J tijdens concert openhartig over haar onvruchtbaarheid

Channing is trots

image
Getty Images

De 30-jarige Jessie J deed een boekje open over haar persoonlijke leven tijdens haar concert in de Royal Albert Hall in Londen. De zangeres vertelde dat ze geen kinderen kan krijgen. Haar nieuwe lover Channing Tatum zat ook in de zaal.

Geen kinderen
De zangeres vertelt dat het nummer Four Letter Word van haar nieuwe album R.O.S.E over haar kinderwens gaat. Voordat ze aan het nummer begint, vertelt ze openhartig: “Er werd mij vier jaar geleden verteld dat ik nooit zelf kinderen kan krijgen. Ik vertel dit niet om medeleven te krijgen, ik ben een van de miljoenen vrouwen en mannen die hiermee kampen. Ik wilde dit nummer voor mezelf schrijven toen ik verdrietig was, om mezelf wat op te vrolijken, maar ook om de mensen iets te geven om naar te luisteren als zij het moeilijk hebben.”

Channing Tatum
Channing Tatum was ook bij het concert aanwezig. Hij plaatste een bericht op Instagram met de tekst: “Deze vrouw heeft zojuist haar hart blootgegeven op het podium van de Royal Albert Hall. Iedereen die hier bij was, heeft iets speciaals meegemaakt. Wow.”

Relatie
De twee lovebirds zijn al vaker samen gespot, zo waren ze in oktober samen op de minigolfbaan. En als we de bronnen mogen geloven heeft Channing zijn schoonmoeder ontmoet tijdens het optreden van Jessie J.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs