Farrah Abrahams (van Teen Mom) doet mee aan Ex On The Beach

Who's ex is next?

Pink, Fun, Event, Mouth, Photography, Selfie, Vacation, Chest, Party,
MTV

Op vakantie met je ex. Klinkt voor sommigen misschien als een nachtmerrie, maar Teen Mom-celebrity Farrah Abrahams had hier blijkbaar wel oren naar. Ze is te zien in het nieuwe seizoen Ex On The Beach.

De ex
Farrah wordt in het MTV-programma geconfronteerd met haar ex Simon Saran, met wie ze twee jaar lang een intense relatie had. Het stel ging in april 2017 uit elkaar.

Bekend gezicht
De 27-jarige realityster is geen vreemde in de tv-wereld. Nadat ze bij Teen Mom ontslagen werd omdat de televisiemaatschappij tegen haar werk in de seksindustrie was, nam ze deel aan het programma Couples Therapy, Celebrity Big Brother en Marriage Boot Camp.

Who's ex is next?
Over Ex On The Beach zelf: acht singles vertrekken naar een bounty eiland op zoek naar een nieuwe liefde. Eenmaal aangekomen op het eiland wordt duidelijk dat ze niet de enige deelnemers zijn. Ook hun exen zullen een acte de présence geven. En dat gaat niet van een leien dakje.

Vanaf 20 december kunnen we weer genieten van nieuwe afleveringen op MTV. Wij zitten alvast klaar met popcorn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs