Het is Insta-official: Justin en Hailey zijn getrouwd

Hi there, Hailey Bieber

image
Getty Images

De geruchten gingen al dat Justin Bieber (24) en Hailey Baldwin (21) op 13 september in het geheim getrouwd zouden zijn in New York. Alleen er was nog niets naar buiten gebracht wat dit nieuws officieel maakte... Tot nu. Het is Instagram official!

Mister and misses Bieber
Hailey - voorheen - Baldwin heeft zowel haar profielnaam als bio-naam op Instagram veranderd in de achternaam van haar echtgenoot. Haar profielnaam luidt nu Hailey Bieber en de naam in haar bio Hailey Rhode Bieber. Dat maakt dat de twee dus voor het 'eggie' getrouwd zijn.

Hailey BieberInstagram

Hint 2 dat de twee zich nu daadwerkelijk man en vrouw mogen noemen: ook plaatste Justin gisteren een foto op Instagram met het bijschrift 'my wife is awesome':

View this post on Instagram

My wife is awesome

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

In gemeenschap van...
Dan het - no way they didn't -momentje: het stel is naar verluidt in gemeenschap van goederen getrouwd. Dat betekent dat Hailey bij een scheiding aanspraak kan maken op de helft van Justin Biebers vermogen.

Dat vermogen wordt geschat op 250 miljoen dollar. We herhalen: 250 miljoen dollar. Da's flink verdienen voor Hailey, die zelf 3 miljoen dollar op haar bankrekening heeft staan.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs