Danny Roumimper zeer openhartig over breuk met Anna Nooshin: "We verschilden in alles"

Benieuwd wat hij van Anna's nieuwe liefdestattoo vindt?

danny-roumimper-anna-nooshin
Still Club Hub

Danny Roumimper en Anna Nooshin waren dertien jaar samen. Afgelopen juli maakten ze bekend uit elkaar te gaan. Nu vertelt Danny in een interview met Club Hub dat er toen een last van zijn schouder viel.

In het biechthok van Club Hub stellen presentatoren vragen die de meeste mensen niet durven stellen. Daar is niets van gelogen blijkt uit deze aflevering.

Verschillen
Presentator Jurre Geluk gooit hem er gewoon in: "Viel er een last van je schouders af toen het uit ging met Anna?" Danny zegt ja. "Anna zat op een gegeven moment gewoon op een raket en ik zat op een heel ander level. Uiteindelijk zijn we uit elkaar gegroeid en dat is prima. We verschilden in alles."

Gewoonte
Maar hoe heb je het ondanks die verschillen zó lang kunnen volhouden? vraagt Jurre zich vervolgens af. "Ja, dertien jaar. Op een gegeven moment zit je in een molentje en dan is het gewoon heel normaal dat ze zo vaak weg is. Dat respecteer je ook. Maar de andere kant van de medaille is dat je uit elkaar gaat groeien."

Toch mist hij Anna soms nog wel. "Het samen eten, samen wakker worden. Dat is wel wennen als je dertien jaar lang bijna elke dag samen bent geweest."

Danny vindt het lastig te voorspellen of ze in de toekomst weer bij elkaar komen. "Ze is nu hartstikke gelukkig met een andere jongen," zegt hij.

Liefdestattoo met Sir Zeta
Klopt. Met Nassim Zeta, is inmiddels bekend. Anna Nooshin heeft zijn initialen zelfs al getatoeëerd op haar onderarm. Wat Danny daarvan vindt? "Ik vond het in eerste instantie kut om te zien, dat is logisch. Ik heb ook tegen haar gezegd dat ik het best wel dom vindt. Maar meer in de zin van: moet je zo snel iemands initialen tatoeëren?" Danny heeft zelf een tattoo van Anna's lippen op zijn arm en die laat hij - ondanks de breuk - lekker staan.

One night stands
Het single leven bevalt hem prima. Sterker nog, er gaat naar eigen zeggen een wereld voor hem open. "Ik weet niet of het door social media komt, maar soms hoef je niet heel veel moeite te doen. Ik hoeft alleen maar een DM'tje te sturen en ik kan een leuke avond hebben. Daar maak ik absoluut misbruik van. Ik stuur dan gewoon 'hoi.'

Voor alle single ladies: Danny valt op een ambitieuze vrouw die weet wat ze wil. "Maar dan wel iets minder ambitieus dan Anna misschien."

Bekijk het hele interview met Danny in Club Hub hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs