P. Diddy reageert voor het eerst op overlijden ex-vriendin

"De afgelopen dagen waren een nachtmerrie"

image
Getty Images

Vrijdag werd het trieste nieuws bekend dat model en actrice Kim Porter op 47-jarige leeftijd is overleden. De ex-vriendin en moeder van drie van P.Diddy's kinderen werd donderdag dood in haar huis in Los Angeles aangetroffen.

P. Diddy had sinds het nieuws nog niets van zich laten horen. Gisteren schreef hij een emotioneel bericht op Instagram, waarna verschillende foto's en video's volgden.

Reactie
In een emotionele post vertelt de 49-jarige rapper hoe hij afgelopen dagen heeft ervaren. We zien videobeelden van een fotoshoot die P. Diddy had samen met zijn toen zwangere ex-vrouw Kim. Daarbij schrijft hij:

"De laatste drie dagen probeer ik wakker te worden uit een nachtmerrie. Maar het lukt me niet. Ik weet niet wat ik zonder jou moet baby. Ik mis je zo ontzettend. Vandaag zal ik een eerbetoon aan je brengen. Ik zal proberen de woorden te vinden die onze onverwoestbare band uitleggen. We waren meer dan beste vrienden, we waren meer dan soulmates. Wij waren van een heel ander kaliber. Ik mis je nu al zo ontzettend. Super Black Love."

Meer foto's volgen:

View this post on Instagram

#KIMPORTER 🖤🖤🖤🖤🖤

A post shared by Diddy (@diddy) on

"Ik zal ons gezin net zo opvoeden zoals jij mij dat leerde. Ik hou voor altijd van je. Ik kan deze shit nog steeds niet geloven. Fuckkkkk," schrijft hij bij onderstaande laatste foto.

Relatie
De actrice en Diddy kregen samen drie kinderen; tweeling-dochters Jessie James en D'Lila, geboren in 2006, en zoon Christian, geboren in 1998. Kim had ook nog een zoon uit een eerdere relatie met muziekproducent Al B. Sure; zoon Quincy, geboren in 1991. Diddy adopteerde Quincy als zijn volwaardige zoon.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs