Smelt: Barack Obama verrast Michelle tijdens haar boekpresentatie

Dit zijn absolute lifegoals

Sitting, Furniture, Performance, Event, Conversation, Television program, Talent show,
Getty Images

De relatie tussen Barack en Michelle Obama is absolute life goals. De voormalig president van Amerika liet zich weer van zijn meest romantische kant zien, dit keer in hun woonplaats Washingon D.C.. Hij verraste Michelle met een enorme bos bloemen en een knuffel tijdens de presentatie van haar boek ‘My story, becoming Michelle Obama’.

Vergelijking met Jay-Z
Volgens de Amerikaanse televisiezender CNN vergeleek Obama zichzelf met Jay-Z. Ook hij verraste zijn vrouw Beyoncé tijdens een van haar concerten. In de uitzending van CNN werd gezegd dat het een leuke toevoeging was aan en toch al bijzonder leuke en geslaagde avond.

Boekje open
De voormalige First Lady bracht afgelopen week haar memoires uit en ontving hiervoor wereldwijd veel media-aandacht. Dat is begrijpelijk, want ze doet een aardig boekje over haar jongere jaren, haar relatie met Barack en de periode in het Witte Huis.

Twitter ontploft
Na het verrassingsoptreden van haar man postte Michelle op Twitter een foto van het koppel. De reacties op de tweet gingen door het dak. Twitteraars reageerde positief en enthousiast op de actie van de oud-president. Bekijk het optreden hier:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs