Paris Hilton en haar verloofde zijn uit elkaar

In een post op Instagram lijkt de realityster de geruchten te bevestigen

image
Getty Images

De geruchten gingen deze week al dat Paris Hilton en The Leftovers-acteur Chris Zylka na een verloving van elf maanden uit elkaar zijn. De twee hadden alleen zelf nog niets bevestigd. Nu lijkt het erop dat de 37-jarige realityster via Instagram het nieuws op haar eigen manier bevestigt.

Soms gaan dingen mis
Paris deelt een foto van zichzelf verkleed als Marilyn Monroe en plaatst haar favoriete Marilyn-quote als bijschrift erbij.

"Ik geloof dat alles gebeurt met een reden. Mensen veranderen zodat je ze los kunt laten. Dingen gaan mis zodat je ze kunt waarderen als het wel goed gaat. Je gelooft leugens zodat je uiteindelijk leert dat je alleen jezelf kunt vertrouwen. Soms vallen goede dingen in duigen zodat betere dingen bij elkaar kunnen komen."

11 maanden verloofd
Volgens People was Paris degene die hun relatie heeft verbroken. De socialite zou hebben gezegd dat ze toch niet goed bij elkaar passen.

Verliefd
Paris en Chris werden in februari 2017 Instagram official. In januari dit jaar vroeg de acteur Paris ten huwelijk met een peervormige diamanten ring ter waarde van $ 2 miljoen (die ze vervolgens kwijtraakte en vervolgens op wonderbaarlijke wijze weer werd gevonden).

Huwelijk uitgesteld
Afgelopen zomer stond de relatie van de twee ook al op losse schroeven. De bruiloft werd uitgesteld. Ze beweerden dat dit te maken had met tijdgebrek. 'Ze zouden meer tijd nodig hebben om de bruiloft van de eeuw te plannen,' aldus bronnen.

Getty Images
Getty Images
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs