Chrissy Teigen had een wel heel bijzondere clausule in haar modellencontract

Chrissy heeft duidelijk een héle grote afkeer voor haar eigen voeten

Pink, Beauty, Lip, Christmas, Blond, Long hair, Event, Fun, Smile, Brown hair,
Still Ellen Degeneres

Chrissy Teigen is toch wel een van de grappigste Amerikanen van dit moment. Zet haar in een talkshow en je weet dat het qua entertainment wel goed zit. Dat dacht Ellen Degeneres ook, en dus vroeg ze Chrissy om co-host te zijn tijdens een van haar shows.

Zo gezegd, zo gedaan. Chrissy was gisteren de hele aflevering Ellens sidekick. Dat zorgde - zoals we van John Legends vrouw gewend zijn - voor hilarische uitspraken. Hot topic van deze week: Chrissy's junglevoeten.

Hi there Michael
Om er even in te komen: eerst stelt Chrissy een vraag aan Michael B. Jordan de vrij weinig anderen durven te stellen. Sportief als de acteur is, geeft hij braaf antwoord (en potverdorie, wat is die man toch leuk).

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hahaha
Vervolgens verschuift het onderwerp naar Chrissy's modellencarrière, en dan vooral naar haar walging van haar eigen voeten.

Het 32-jarige model heeft zo'n hekel aan haar voeten, dat ze er tijdens haar modellenbestaan een clausule in haar contract voor heeft laten maken. In die clausule was vastgelegd dat haar voeten nooit op foto's te zien mochten zijn.

"Ik heb verschrikkelijke voeten. Ik heb van die Aziatische junglevoeten waarmee je in bomen hoort te klimmen," grapt Chrissy terwijl ze haar voeten krampachtig probeert te verstoppen.

"Ik heb er een clausule in mijn Sports Illustrated-contract laten opnemen waarin stond dat mijn voeten niet op foto's te zien mochten zijn. Ik verstopte ze altijd in het zand."

John's taak na overlijden
Het wordt nog vermakelijker. Vervolgens vertelt ze over John die haar altijd met haar voeten pest. "John zegt altijd dat als ik overlijd en hij me moet komen identificeren in het mortuarium, hij niet het laken bij mijn hoofd hoeft op te tillen maar de andere kant. Hij herkent me aan mijn voeten."

Bekijk het heerlijke fragment hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs