Return of the zeroes: Ariana Grande's nieuwste videoclip zit vol nostalgische mash-ups

That's so fetch

image
Getty Images

Het lijkt erop dat de videoclip van Ariana Grande’s monsterhit ‘Thank U, Next’ enorme early 2000-vibes gaat krijgen. Na Ari’s hommage aan de First Wives Club (een romcom uit 1996) met haar optreden tijdens The Ellen DeGeneres Show, zijn de 00’s aan de beurt. De 25-jarige zangeres dropt verschillende hints voor haar nieuwste clip.

That's so fetch
De eerste hint was overduidelijk. Fans zagen al snel gelijkenissen tussen de cover art van de hit en het iconische Burn Book van de film Mean Girls uit 2004.

Vervolgens plaatste de zangeres een serie foto’s van haarzelf en haar twee beste vriendinnen (Alexa Luria en Courtney Chipolone). Onder de Instagrampost stonden klassieke Mean Girls quotes.

En ook op Twitter werden de foto’s geupload, met als tekst: “meet the plastics”. Wij spotten overduidelijke Mean Girls-vibes hier.

Orange is the new pink
Ook Legally Blonde passeert de revue. Ariana postte een foto op haar Instagram in een oranje top, met als ondertitel “Whoever said orange was the new pink is seriously disturbed”, een quote uit de film. In de foto werd Harvard University getagd, waar de iconische Elle Woods in de film rechten studeerde.

Als Grande-finale (ha-ha) deelde Ariana een foto in een niet te missen 00’s look samen met actrice Jennifer Coolidge, manicuriste Paulette in de Legally Blonde film.

View this post on Instagram

new best friend .... thank u, next

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Betekent dit dat de videoclip van ‘Thank U, Next’ een nostalgische mash-up wordt van al onze favoriete chickflicks? Wij hopen het.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs