Jersey Shores 'Snooki' maakt geslacht van haar derde kind bekend

Little meatball on the way!

Ken je de Guido’s en Guidettes uit MTV’s realityshow Jersey Shore nog? We hebben babynieuws vanuit de Amerikaanse kust: Nicole Polizzi – beter bekend als Snooki – is zwanger van haar derde kind. Ze maakt nu ook het geslacht bekend.

De 30-jarige realityster maakte haar zwangerschap bekend op Instagram, met een zoete foto van haar kroost:

Het geslacht van baby nummero 3 maakt Snooki bekend via een gender reveal-video:

It's a boy
In de video is te zien dat Lorenzo, het oudste kind van Nicole en Jionni, een bal kapot slaat met een knuppel. Uit de bal komt een blauw gekleurde stofwolk: it's a boy!

'Jioooonni'
De vader van de drie kinderen is de 31-jarige Jionni LaValle, die ook regelmatig te zien was in Jersey Shore. De twee bekende koppen hebben al een 4-jarige dochter Giovanna Marie en een 6-jarige zoon Lorenzo Dominic.

Jersey Shore: Family Vacation
Trouwe kijkers van Jersey Shore zagen de zwangerschap misschien al aankomen. In de realityshow Jersey Shore: Family Vacation deed Snooki onlangs een zwangerschapstest, omdat ze moest overgeven. “Ik voel me raar en ik heb niets gegeten waar ik ziek van kan zijn, dus waarom moet ik dan overgeven?” zegt ze. “Ik geef nooit over, zelfs niet toen ik klein was. Misschien ben ik wel zwanger.”

Goeie gok, zo blijkt nu. Nicole en Jionni verloofden zich in 2012 en trouwden in november 2014.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs