Ronnie Flex maakt bekend wie de moeder van zijn kind is

En hij onthult het geslacht van de baby

Sinds rapper Ronnie Flex een maand geleden bekend maakte vader te worden, begon het speculeren om de identiteit van de moeder. Fans waren ervan overtuigd dat het Famke Louise is (maar dat bleek niet zo te zijn). Ook de naam DJ Wef viel meerdere malen. Nu bevestigt Ronnie de geruchten: DJ Wef is de ‘baby mama’.

Issa gurl
Op Instagram plaatste Ronnie (26) afgelopen zaterdag een foto van hem samen met dj Wafae Kefi (24). Hij houdt een kleine roze winterjas vast. De tekst onder de foto bevestigt het geslacht van het ongeboren kind: ‘Issa gurl’. DJ Wef deelt dezelfde foto op haar Instagram-pagina met emoji’s van roze bloemen.

Complexe situatie
Op 30 oktober plaatste Ronnie Flex onverwacht een echofoto van zijn toekomstige baby op Instagram. Hij vertelde toen nog dat de situatie complex is, maar dat hij blij is met de komst van de kleine: “dit is wel het mooiste wat me is overkomen en ik hou nu al super veel van je. Ook al was het niet zo gepland, je bent zwaar welkom. We wachten op je…”

Told you so
De geruchten over DJ Wef begonnen volgens fakka.nl bij een Instagram-account dat afgelopen juli een post plaatste over Ronnie Flex en DJ Wef. Eronder stond de tekst: “Ronnie Flex en Famke Louise vinden elkaar leuk, maaaaaar op dit moment is DJ Wef zwanger van de enige echte Ronnie Flex. We gaan nog geen bewijzen gooien. We posten dit zodat jullie later terug kunnen kijken naar deze post en weten dat wij het als eerste hebben gezegd.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs