Dit zijn (volgens prins Charles) de favoriete babynamen van prins Harry en Meghan Markle

Één voor een jongen en één voor een meisje

meghan-markle-prins-harry-babynamen
Getty Images

Als het om prins Harry en Meghan Markle gaat, raken we nooit uitgepraat. Voorheen speculeerden we nog of de twee royals een kindje op komst hebben. Later kwamen we erachter dat Meghan Markle inderdaad zwanger is. Nu hebben we een nieuw onderwerp om ons mee bezig te houden: wat wordt de naam van de baby?

Suggesties
Prins Charles denkt het wel te weten. In een toespraak in het Australia House in Londen deelt hij zijn vermoedens: “Mijn zoon Harry vertelde me dat hij en zijn vrouw tijdens hun recente tour door Australië talloze doordachte suggesties hebben gedaan voor de naam van hun aanstaande baby. Even tussen ons, ik vermoed dat Kylie en Shane het tot de shortlist gaan maken.”

Of toch niet?
Hij vervolgt zijn monoloog grappend: “Maar, dames en heren, reken er niet op. Het kan ook zomaar Edna of Les worden.” Hiermee verwijst de prins naar de Australische komiek Barry Humphries, die aanwezig is bij het evenement. Hij staat bekend om zijn typetje Dame Edna en zijn rol als Sir Les Patterson.

Royal name
Het is ook goed mogelijk dat Meghan en Harry kiezen voor een koninklijke naam, zoals normaal gesproken de gang van zaken is. Britten hebben al een paar gooien gedaan naar de naam van de royal baby.

Andere suggesties

Richard Palmer, royaltywatcher bij de Britse Daily Express denkt aan Alice, Victoria, Arthur of Philip. Eerdere royals kregen deze namen al, dus de kans is groot dat deze hergebruikt wordt.

Meghan Markle schreef voor haar huwelijk met Harry op haar lifestyleblog The Tig over het onderwerp. Toen deelde ze met haar lezers dat één van haar favoriete babynamen de naam Grey is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs