Wait, what? Kim Kardashian gebruikte XTC tijdens haar bruiloft

Ze vertelt openhartig over haar 'wilde' jaren in KUWTK

kim-kardashian-xtc-bruiloft-sextape
Getty Images

De Kardashians weten de gemoederen altijd bezig te houden; Keeping Up With The Kardashians heeft niet voor niets deze titel gekregen. In de laatste aflevering van de reality serie (die zondag in Amerika verscheen) doet Kim Kardashian een paar wel heel opvallende uitspraken.

Wat blijkt: de dag dat ze trouwde met muziekproducent Damon Thomas, zat ze aan de drugs. O ja, en de keer dat ze de beruchte sekstape filmde ook.

Wild days
In de aflevering van KUWTK praat Kim met Scott Disick en Kendall Jenner, zo meldt de Amerikaanse Cosmopolitan. Ze hebben het over de ‘wilde’ jaren van Kim, toen ze nog veel feestte. Het gesprek:

Kendall
: “Ik wist niet dat je high werd?”
Kim
: “Jawel, ik trouwde zelfs met XTC op. De eerste keer dat ik XTC gebruikte, trouwde ik. De tweede keer dat ik het gebruikte, maakte ik de seks-video. Alle slechten dingen in mijn leven gebeurde toen ik XTC nam.”
Scott
: “Dus je was high van de XTC toen je de sex-video maakte?!”
Kim
: “Zeker weten! Iedereen weet het ook, omdat mijn kaak de hele tijd aan het trillen was.”

Fame
Vóórdat Kim Kardashian wereldwijd bekend was, was ze een vriendin van Paris Hilton. Maar ze werd in één klap beroemd toen haar pornofilm in 2006 ‘uitlekte’. Een half jaar later begon de realityshow Keeping Up With The Kardashians. Haar huwelijk met Damon Thomas duurde van 2000 tot 2004. De sex-video maakte ze samen met R&B-zanger Ray J in 2003.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs