Shawn Mendes doet (eindelijk) een boekje open over zijn ‘relatie’ met Hailey Baldwin

Hij geeft voor het eerst toe dat er iets gaande was

shawn-mendes-interview-relatie-hailey-baldwin
Getty Images

Hailey Baldwin mag dan wel getrouwd zijn met Justin Bieber, het model verscheen in mei nog op het Met Gala met zanger Shawn Mendes. Sindsdien zijn fans ervan overtuigd dat de twee een relatie hadden. Hailey en Shawn deden hier geen uitspraken over, tot nu.

Relatie?
In een interview met Rolling Stone doet Shawn Mendes een boekje open over zijn relatie met Hailey. Of ja, ‘relatie’, die term wil hij niet gebruiken: “Ik kan het niet eens een label geven. Ik denk dat het meer een periode vóór een relatie was.”

Messy time
De zanger geeft toe dat ze meer dan vrienden waren, maar dat ze ook niet exclusief aan het daten waren. Hij noemt het een gecompliceerde en verwarrende ervaring.

Kunnen we inkomen; slechts een maand na hun verschijning op het Met Gala verloofde Hailey zich met Justin Bieber. Kort daarna ontvolgde Hailey Shawn op Instagram. Shawn reageert hierop:

“Ik snap het best. Ik sms’te Hailey ‘Gefeliciteerd’ en ik ben echt blij voor ze. Ze is en blijft een van de coolste mensen ooit – ze is niet alleen aan de buitenkant een prachtig persoon, maar ze is ook een van de mooiste harten die ik ooit heb ontmoet.”

Watskeburt?
De vraagt blijft nu: waarom is het geen relatie geworden tussen Hailey en Shawn? De zanger laat ons achter met een laatste opvallende uitspraak: “Ik denk dat ik een idioot ben dat ik niet, weet je.. Maar je kunt je hart niet sturen.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs