Actrice Amanda Bynes doet boekje open over heftige drugsverleden

"Ik had geen doel meer in mijn leven. Het was een hele donkere, verdrietige wereld voor me."

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Amanda Bynes kennen we allemaal als de kindster in de Nickelodeonseries als The Amanda Show en All That. De 32-jarige actrice speelde in Big Fat Liar, Charlotte's Web 2, What a Girl Wants en She's the man. Ze was één van 's werelds meest veelbelovende actrices, totdat ze dat in no time niet meer was...

In 2012 ging het héél erg bergafwaarts met de Amerikaanse actrice. Ze belandde in een leven van marihuana, xtc, boetes en arrestaties.

From the sunny to the dark side
In 2010 haalde Bynes de krantenkop met negatief in plaats van positief nieuws. Geen nieuws meer over nieuwe hoofdrollen waar de actrice voor was gestrikt. Ineens startte ze bizarre Twitter rants, werd ze opgepakt voor rijden onder invloed, gearresteerd wegens illegaal marihuanabezit en opgenomen in een psychiatrische kliniek.

Voor het grootste gedeelte hield Bynes zich stil over haar duistere jaren, maar in een recent interview met Paper magazine spreekt de actrice open over haar problematische verleden. Ze begint met haar turbulente drugsverleden.

Verslaafd
"Ondanks dat iedereen dacht dat ik een 'good girl' was, begon ik op 16-jarige leeftijd marihuana te roken." Niet veel later probeerde de actrice ook harddrugs. "Later ging ik ook MDMA en ecstasy gebruiken," vertelt ze. "Cocaïne probeerde ik drie keer, maar daar vond ik niet zoveel aan."

Later ging het pas echt mis. Bynes stopte middenin de opnames met de film Hall Pass, dit in verband met haar Adderall-verslaving (vergelijkbaar aan Ritalin).

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Doei carrière
Datzelfde jaar stopte ze met acteren. "Ik was ervan overtuigd dat ik nooit meer op een scherm te zien moest zijn." Al deze beslissingen nam ze terwijl ze volledig onder invloed was van drugs. "Ik was er helemaal klaar mee. Achteraf gezien heel stom van me. Ik was jong en wist niet wat ik deed."

Vervolgens ging het van kwaad tot erger. Zonder acteren wist de actrice niet wat ze met zichzelf aanmoest. De meeste dagen bleef ze thuis, in bed, high en constant op Twitter. "Ik had geen doel meer in mijn leven. Ik was dag en nacht high. Het was een hele donkere, verdrietige wereld voor me."

Gelukkig gaat het nu stukken beter met de 32-jarige Bynes. Ze is inmiddels vier jaar clean en studeert Fashion aan het Fashion Institute of Design & Merchandising in Los Angeles. "Ik ben door donkere tijden gegaan en heb het overleefd. Vanaf nu kan het alleen maar beter gaan," sluit ze af.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs