Gigi Ravelli is zwanger van eerste kindje

Feit: het kindje wordt geboren met een zilveren lepel in de mond

Clothing, Dress, Shoulder, Hairstyle, Cocktail dress, Fashion, Blond, Premiere, Event, Neck,
Getty Images

Actrice Gigi Ravelli is zwanger! Het wordt het eerste kindje voor haar en haar man Roger Hodenius, dat meldt Shownieuws.

Babybuikje
De oud GTST-actrice verscheen met een babybuikje op de première van de Nederlandse film All You Need Is Love. Gigi bevestigde het goede nieuws aan reporters van Shownieuws. Uit zelfbescherming doet de 36-jarige geen verdere interviews. Ze wil enkel loslaten dat ze zich goed voelt.

Terug in de spotlights
Vorige maand kwam Gigi na een lange periode van afwezigheid terug in de spotlights, toen werd bekend dat ze een kleine rol heeft als stewardess in de verfilming van All You Need Is Love. Regisseur Will Koopman zei hierover het volgende: “Ze is de beste vriendin van mijn zoon. Gelukkig zei ze ja op het rolletje.”

Plekje in de Quote 500
In 2016 trouwde de half-Italiaanse actrice met 46-jarige multimiljonair Roger Hodenius. Hodenius zit er lekker warmpjes bij. Hij runt het beursgenoteerde bedrijf Flow Traders en in verkocht in juni dit jaar voor ruim € 10 miljoen aan aandelen.

Bekende leven op non-actief
Het huwelijk vond plaats op Ibiza en werd strikt geheim gehouden, dit omdat Hodenius liever geen aandacht op zichzelf vestigt. De GTST-actrice stopte om die reden ook met acteren en haar carrière.

De schatrijke Roger blijft liever onopvallend. Zo wordt het Instagramaccount van de actrice al jaren niet meer gebruikt en verschijnt ze bijna nooit meer op showbizzfeestjes.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs