Instagram-foto van David Beckham zorgt voor ophef

Het is niet de eerste keer dat de Beckham's hier kritiek op krijgen

Oud-profvoetballer David Beckham krijgt een lading kritiek over zich heen door een foto die hij op Instagram plaatste. Op de foto geeft David zijn 7-jarige dochter Harper een kus op de mond en daar vindt men wat van.

Negatieve reacties
David Beckham heeft de 'schaatsbaan zoenfoto' gisteren gepost. Naast alle positieve reacties zijn er ook een hoop nare reacties. Zo verschijnen er kotsende emoticons en teksten als: “Niet op de lippen, wangen is oke," "valt dit niet onder incest?” en “smerig” komt vaak voorbij.

Close
Het commentaar lijkt David niet heel veel te doen. In 2017 plaatste hij ook al een foto waar hij zijn dochter een kus geeft. Toen waren de volgers ook niet mild.

De oud-voetballer reageerde toen: “Ik kus al mijn kinderen op hun lippen. Ik ben heel close met ze. Het is hoe Victoria en ik zijn grootgebracht en hoe we omgaan met onze eigen kinderen.’’

View this post on Instagram

Kiss for Daddy ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Victoria
Ook de vrouw des huizes, Victoria Beckham, heeft in 2016 een ‘kus’-foto gepost met haar dochter. Dat werd toen ook “niet oke” gevonden. Maar daar trekt het stel zich dus weinig van aan.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs