Is Meghan Markle zwanger van een tweeling?

Als we de theorieën mogen geloven wel

Facial expression, Fashion, Smile, Outerwear, Photography, Street fashion, Jacket,
Getty Images

Mocht het je zijn ontgaan (kleine kans): Meghan Markle is zwanger. Haar buikje groeit goed, zo zagen we onlangs in haar stunning gala-outfit. Over die baby bump besproken; men denkt nu dat er niet één, maar twee baby's in de buik van de Duchess of Sussex groeien.

Why?
De 'waarom' in dit verhaal ligt iets gecompliceerder. Er wordt nogal wat afgegokt als we het hebben over de Britse royals en hun toekomstige baby's. Vooral het raden van babynamen is populair onder de gokkers (ook prins Charles denk het al te weten). Maar nu is een andere weddenschap razend populair: het aantal kinderen in de buik van Meghan.

Insider
Veel bieders denken dat Meghan een tweeling krijgt. De biedingen in de weddenschap liepen zelfs zo hoog op dat het bedrijf erachter, Paddy Power, besloot de weddenschap stop te zetten.

Ze leggen uit: "Door de enorme bedragen die werden ingezet zijn wij gestopt met de weddenschap over een eventuele tweeling voor Meghan Markle. Er waren abnormaal veel inzetten op de tweeling, wat ons dwong om meer bieders te weigeren. Wij vermoeden dat een insider iets heeft verklapt. De gokkers weten dus waarschijnlijk meer dan wij."

Het bedrijf legt uit dat bij een normale weddenschap de resultaten redelijk gelijk op gaan. Volgens Paddy Power is het in dit geval daarom heel goed mogelijk dat een insider informatie gelekt heeft.

Doe maar wat
Mocht je denken dat die gokkers maar wat doen, nah-ah. Tijdens de zwangerschap van prins George hadden gokkers de naam van Kate en Williams eerste kind al geraden. Het is dus niet gebaseerd op alleen maar nattevingerwerk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs