Temptation Island’s Deborah onder vuur na het winnen van Belgische missverkiezing

'Debra' is niet langer het lieverdje van heel Vlaanderen

deborah-leemans-kritiek-winnen-missverkiezing
Temptation Island

Temptation Island-kijkers kennen Deborah (beter bekend als 'Debra') Leemans allemaal. Samen met haar (inmiddels ex-)vriend Tim (oftewel Timtation) ging ze de ultieme relatietest aan.

Een relatie heeft de Vlaamse niet meer, een kroon wel. Ze won recent de missverkiezing Mrs. Universe Belgium. Niet iedereen is even blij met haar winst, zo blijkt.

Publiciteitsstunt
Verschillende Belgen denken dat het laten winnen van Deborah te maken heeft met de extra publiciteit die de missverkiezing hiermee krijgt. Deborah reageert hierop, meldt RTL Nieuws: “Dat is natuurlijk niet het geval. Maar ik kan nu eenmaal niet meer onbekend zijn en nog eens deelnemen om het tegendeel te bewijzen. Ach, mensen hebben hun vooroordelen altijd wel klaar staan. Na Temptation Island had ik heel Nederland en Vlaanderen achter mij. Maar intussen is daar zeker de helft van weggevallen.”

Reactie op kritiek
In de plaats daarvan krijgt Deborah een hoop haatreacties. Tegen de mensen die haar de winst niet gunnen heeft de Vlaamse miss iets te zeggen: “Ik lees die reacties en denk: jij kent mij niet. Ik ga niet in op die commentaren want uiteindelijk ga ik toch niet veranderen. Mijn echte vrienden weten wie ik ben. Buitenstaanders hebben daar geen idee van.”

Toekomstplannen
In het interview met Het Laatste Nieuws vertelt Deborah wat haar plannen zijn als miss. “Kijk, ik wil geen stereotype miss zijn. Ik wil meer zijn dan het mooie meisje zonder inhoud dat wil verkozen worden. Ik wil een stem zijn en een voorbeeld voor anderen. Ik krijg sinds Temptation nog vaak te horen van anderen dat ze het moeilijk hebben in hun relatie en dat ze mij een sterk mens vinden. Als ik hen kan helpen, is mijn doel bereikt.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs