Channing Tatum heeft zijn carrière te danken aan Amanda Bynes: 'Ik hou van haar'

Amanda doet een boekje open over haar verleden

channing-tatum-carrière-dankzij-amanda-bynes
Getty Images

We kennen Amanda Bynes (inmiddels 32) allemaal van de bekende tienerfilms uit de zero’s: Sydney White, What a Girl Wants en She’s The Man. In een interview met Paper Magazine doet de actrice een boekje open over haar heftige drugsverleden. In datzelfde interview vertelt Amanda wat haar rol was in het succes van mede-acteur Channing Tatum.

Hello Channing
Iedereen die She’s The Man zo ongeveer tien keer op televisie heeft gezien (de romkom verschijnt ongeveer ieder jaar sinds de film uitkwam in 2006) weet dat dit de doorbraak van acteur Channing Tatum (38) was. Hij en Amanda hadden de twee hoofdrollen te pakken. En wat blijkt nu? Channing heeft die rol dankzij Amanda.

Trust me
Amanda vertelt dat de makers van She’s The Man in eerste instantie de hoofdrol niet aan Channing Tatum wilden geven: “Ik heb gevochten voor Channing om gecast te worden in de film, omdat hij toen nog niet bekend was,” aldus Amanda. “Hij had net een reclame voor Mountain Dew gemaakt en ik vertelde de producers: ‘deze jongen is een ster, ieder meisje zal verliefd op hem worden!’ Maar de producers vonden hem veel te oud in vergelijking met de rest van de cast. Ik zei: ‘dat maakt niet uit. Vertrouw me hierin!’”

Channings reactie
Channing reageert op zijn beurt op deze onthulling in gesprek met Sky News: “Ze heeft me heel erg geholpen. Ze zorgde ervoor dat ik in die film kwam. Ik ben zo blij dat het weer beter met haar gaat. Ik hou van haar.”

In een interview met Entertainment Tonight blikt Channing terug op zijn tijd op de set met Amanda Bynes: “Amanda was zo levendig. Ze verraste me iedere keer weer. Ze was gewoon on fire.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs