Daar is-ie dan eindelijk: de videoclip Thank U, Next van Ariana Grande

Spot jij alle bekende koppen?

videoclip-thank-u-next-ariana-grande-uit
Ariana GrandeYouTube

Het is bijna een maand geleden dat Ariana Grande met een nieuwe hit kwam: Thank U, Next. Sinds het nummer verscheen, raken we er maar niet over uitgepraat. De zangeres teast al weken beelden uit de upcoming videoclip, die vol zit met verwijzingen naar de zero’s. Nu is het eindelijk zover: de video is uit. Ziehier de videoclip van Thank U, Next:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

You better bring it on
Als je hier geen nostalgisch gevoel naar het begin van de 00’s van krijgt, weten we het ook niet meer. In de clip steekt Ariana iconische films uit onze jeugd in een modern jasje. We zien scènes uit romantische komedies Mean Girls, Legally Blonde en de cheerleaderfilm Bring It On. Én er komen behoorlijk wat bekende koppen langs.

Victorious
Ariana heeft een hoop oud-collega’s uit haar acteerjaren opgetrommeld. Ken je de Nickelodeon-serie Victorious nog? Dan herken je deze acteurs misschien wel in de clip: Matt Bennett (nerd Robbie in Victorious) komt langs in de tandenpoets-scène. Elizabeth Gillies (mean girl Jade in Victorious) is - hoe toepasselijk - één van de Plastics uit Mean Girls die samen met Ari door de gangen van een middelbare school loopt en het bekende (en o zo foute) Jingle Bell Rock-dansje doet (inclusief gewaagd kerstpakje). Verder zien we Danielle Monet langskomen, die in Victorious de rol van ambitieuze Trina had.

Trotse moeder present
Over de scène van het Jingle Bell Rock-dansje gesproken. In Mean Girls filmt de moeder van Regina George het (ehm, opvallende) dansje van de vier populaire meiden tijdens de talentenjacht van de school. In Ariana Grandes clip verschijnt er ook een moeder die de vier danseressen filmt, maar in dit geval is dat een enthousiaste Kris Jenner.

Bend and Snap
De Jingle Bell Rock is niet het enige iconische dansje dat we terugzien in Thank U, Next. Ook de bekende The Bend and Snap uit Legally Blonde passeert de revue. En wel in de kapperszaak van Jennifer Coolidge, die in Legally Blonde dezelfde rol van Paulette speelde.

Bethany en Aaron
Andere bekenden die Ariana Grande heeft opgetrommeld, zijn twee acteurs uit Mean Girls. Ken je Stefanie Drummond nog, die de rol van Bethany Byrd speelde? In Thank U, Next speelt ze een soortgelijke rol. En, zoals we vorige week al meldden: Aaron Samuels is ook terug! De crush van Cady wordt weer gespeeld door Jonathan Bennett.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs