Nick Jonas (26) en Priyanka Chopra (36) zijn getrouwd

De eerste trouwfoto's zijn op Instagram gedeeld!

image
Getty Images

Na een vier maanden durende verloving, zijn de 26-jarige Nick Jonas en 36-jarige Priyanka Chopra dit weekend in het huwelijksbootje gestapt. Het kersverse echtpaar is in Priyanka's thuisland getrouwd, India. De twee gaven elkaar het ja-woord in het Umaid Bhawan Palace in de Indiase stad Jodhpur.

Ja, ik wil!
"Mensen hebben een vakantie nodig na ons huwelijk," grapte de Indiase actrice in een interview met de Amerikaanse Vogue. Officieel begonnen de feestelijkheden op woensdag in Jodhpur. Nick en Priyanka vonden het belangrijk dat hun huwelijk een goede mengelmoes was van hun verschillende achtergronden.

Op zaterdag vond een christelijke ceremonie plaats. Op zondag trouwden de twee in een traditionele hindu-ceremonie.

Just married
De twee newly weds plaatsten foto's van de ceremonie online, waarin Priyanka de show steelt in een beeldschone kleurrijke jurk. "Een van de speciaalste dingen die onze relatie ons heeft gegeven, is het samengaan van families die elkaars cultuur, normen en waarden respecteren," schrijven ze erbij.

Wat er verder in het pakket met feestelijkheden zat voorafgaand aan het officiële jawoord: een Hindoestaanse traditie om af te trappen is de zogenoemde Sangeet; een musical-avond waarbij de twee families het liefdesverhaal via zang en dans vertellen.

Die avond werd afgesloten met vuurwerk:

Relatie
Volgens Priyanka begon haar relatie met Nick toen hij haar een direct message op Twitter stuurde in 2016. Echter, ze ontmoetten elkaar pas face-to-face in 2017, toen Nick op haar afstapte op een feestje. In mei 2018 maakten de twee officieel bekend dat ze een koppel zijn. In augustus verloofden ze zich.

Leuk feitje: Priyanka vierde haar bachelorette in... Amsterdam! Zie het bewijs hieronder.

View this post on Instagram

Setting sail... #bachelorette #Squad

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

View this post on Instagram

A day in the life of... #bachelorette

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs