Ed Sheeran en Beyoncé zingen 'Perfect' voor het eerst live samen

Check ook even het heerlijke verschil in outfits tussen de twee

image
GettyImages

Gisteren vond het jaarlijkse Global Citizen Festival plaats. Dit jaar was het een speciale editie in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg ter ere van de honderdste verjaardag van Nelson Mandela. Een greep uit het ensemble celebrities dat aanwezig was om op te treden: Chris Martin, Usher, Pharrell Williams, Oprah, Jay-Z, Beyoncé en Ed Sheeran.

Laten die laatstgenoemden nu een duet hebben opgenomen... Perfect, dachten de twee (die was te makkelijk). Één plus één is twee. En dus was dit het ideale moment om voor het eerst samen live hun duet van Ed Sheerans nummer Perfect ten gehore te brengen.

Kijk vooral even naar het verschil in outfit tussen de twee. Ed Sheeran, als altijd, in zijn spijkerbroek en t-shirt. Beyoncé in vol ornaat, volledig uitgepakt in een extravagante fuchsia-kleurige jurk.

Hele opname
Ben je benieuwd naar het hele optreden? Wij ook. Helaas is de kwaliteit van de beelden gevalletje 'gefilmd in de prehistorie'. Denk je nu 'boeie, ik wil het gewoon zien.' U vraagt, wij draaien. Zie hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs