Priyanka trouwt met Nick Jonas in fantastische Ralph Lauren bruidsjurk

Priyanka had niet één, maar twee prachtige trouwlooks dit weekend

image
Getty Images

Na een vier maanden durende verloving, zijn de 26-jarige Nick Jonas en 36-jarige Priyanka Chopra dit weekend in het huwelijksbootje gestapt. Het kersverse echtpaar is in Priyanka's thuisland getrouwd, India. De twee gaven elkaar het jawoord in het Umaid Bhawan Palace in de Indiase stad Jodhpur.

Op zaterdag 1 december vond een christelijke ceremonie plaats onder leiding van Nicks vader. Op zondag trouwden de twee tijdens een traditionele Hindoe-ceremonie. Voor beide ceremonies droeg de bruid een andere trouwjurk.

Ja, ik wil
Zaterdag gaf Priyanka haar jawoord aan Nick in een custom made trouwjurk van Ralph Lauren. Volgens People zat er maar liefst 1826 uur werk in de jurk, zaten er 2.380.000 parelmoerkleurige pailletten in verwerkt en was de sluier 23 (!) meter lang. Ook Nicks pak was custom Ralph Lauren.

View this post on Instagram

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Hindoe-ceremonie
Om Priyanka's Hindoestaanse cultuur te vieren, had het koppel op zondag 2 december een traditionele Hindoe-ceremonie. Ter gelegenheid daarvan droeg de Indiase actrice een beeldschone dieprode lehenga. De jurk is gemaakt door de Indiase designer Sabyasachi Mukherji. Er hebben maar liefst 110 mensen aan de jurk meegewerkt, wat in totaal 3720 uur heeft gekost.

View this post on Instagram

Happiest day of my life. @priyankachopra

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Relatie
Volgens Priyanka begon haar relatie met Nick toen hij haar een direct message op Twitter stuurde in 2016. Echter, ze ontmoetten elkaar pas face-to-face in 2017, toen Nick op haar afstapte op een feestje.

In mei 2018 maakten de twee officieel bekend dat ze een koppel zijn. In augustus verloofden ze zich. Leuk feitje: Priyanka vierde haar bachelorette in... Amsterdam!

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs