Dus toch een relatie? Famke Louise deelt video van haar en Ronnie Flex in bed

De soap gaat door

View this post on Instagram

Throwback #summer18 ✨

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

Famke Louise en Ronnie Flex kunnen net zo goed hun relatiestatus op Facebook veranderen naar ‘it’s complicated’. We zijn er al maanden mee bezig en komen er maar niet uit: zijn Famke en Ronnie nu een setje of niet? Er is nieuw bewijs opgedoken dat suggereert dat dit wél het geval is.

Zagen, zagen, wiedewiedewagen
Famke Louise deelde recent een korte video op haar Instagram. In haar stories zien we Ronnie Flex midden in de nacht (denken we dan) slapend in bed. En we horen hem ook. Famke grapt: ‘@ronnieflex010 snurkie’.

De video
De Instastories staat inmiddels niet meer op Famke Louises pagina. Gelukkig voor ons heeft Shownieuws de video bewaard. De vraag blijft: bevestigen de twee rappers hiermee – alweer – dat ze een relatie hebben?

Nog meer hints
Dit is niet de eerste keer dat Famke Louise op Instagram hint op een relatie met Ronnie. In november plaatste ze een medium intieme foto van hen twee:

Nieuws van Ronnie Flex
De boel werd een stuk verwarrender, toen Ronnie opeens op zijn Instagram bekendmaakte dat hij vader wordt. Niet Famke Louise, maar Dj Wef is de moeder. “De situatie is best wel complex,” schrijft de rapper. Met de komst van de baby is hij blij: “Dit is wel het mooiste wat me is overkomen en ik hou nu al super veel van je. Ook al was het niet zo gepland, je bent zwaar welkom.” Ronnie Flex en Dj Wef verwachten een meisje.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs