Foto van Beyoncé en Ed Sheeran gaat viral om een belangrijke reden

Was het jou al opgevallen?

beyonce-ed-sheeran-kritiek-verschil-outfits
Getty Images

Weet je nog dat we schreven over Ed Sheeran en Beyoncé die voor het eerst Perfect live samen zingen? Dan kun je je vast nog wel de opvallende outfitkeuze van Queen Bey herinneren, die in contrast staat met de simpele ‘ik-ga-vandaag-gamen’-look van Ed.

Dat contrast bleef niet onopgemerkt. Wat blijkt: Twitteraars zijn niet allemaal even blij met het verschil in kleding tussen de twee. En na het lezen van de Tweets begrijpen we dat best.

Getty Images

Did get the memo
Je kunt in eerste instantie nog denken dat dit een gevalletje ‘he didn’t get the memo’ is. Als je er iets meer over nadenkt (en naar de soloconcerten van de twee artiesten kijkt), weet je dat dit niet het geval is. Beyoncé doet meestal zo’n zeven kledingwissels per show en wordt in de meest extravagante pakjes gehesen. Ed Sheeran zit meestal in zijn alledaagse outfit op een kruk.

Kritiek
Denk je hier nog iets meer over na, dan blijkt dat dit het grote verschil lijkt tussen mannen en vrouwen in de muziekindustrie. Zo merken ook verschillende Twitteraars terecht op. Waar mannelijke artiesten vaak genoeg hebben aan hun talent, moet daar bij vrouwen een uitbundige kleding- en make-uplook, dansact, imago en sexappeal bij. Iets met een dubbele standaard..

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs