Demi Lovato plaatst prachtige, kwetsbare selfie op Instagram

'Never give up', schrijft ze bij de make-uploze foto

Hair, Hairstyle, Face, Long hair, Eyebrow, Black hair, Layered hair, Lip, Brown hair, Hair coloring,
Getty Images

In juli werd bekend dat het niet goed ging met Demi Lovato. De 26-jarige Amerikaanse singer-songwriter kwam met een overdosis in het ziekenhuis terecht, waarna ze in een afkickkliniek belandde.

Begin november bleek dat de zangeres eerder naar huis mocht dan gepland. Positief nieuws! Dat neemt niet weg dat ze een zware tijd achter de rug heeft en tegemoet gaat.

Demi laat maar heel mondjesmaat iets van zich horen op social media. Sinds haar rehab heeft ze slechts twee foto's geplaatst, waarvan ze op de laatste laat zien dat ze hard werkt aan haar herstel.

Geef nooit op
Demi is al lange tijd fan van de Braziliaanse zelfverdedigingssport jiujitsu. Afgelopen jaar mocht ze de blauwe band in ontvangst nemen, waar de zangeres dolblij mee was. Op Instagram liet Demi gisteren zien dat ze weer druk in de weer is met haar lievelingssport. Een goed teken dus!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

"Zweterig, rommelig jiu jitsu-haar," schrijft ze bij de foto. Met de hashtag never give up doelt de zangeres op haar moeizame relatie met drank en drugs.

Verslavingsgevoelig
De zangeres kampt al jaren met drank- en drugs verslavingsverschijnselen. Daar schaamt ze zich niet voor. Integendeel zelfs. Haar laatste hit Sober is zelfs geschreven naar aanleiding van haar drankverslaving.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs