Ariana Grande houdt emotionele speech: ‘Ik heb geen idee waar ik mee bezig ben’

Ze won de award voor Woman of the Year

ariana-grande-emotionele-speech-woman-of-the-year
YouTube

Het was geen makkelijk jaar voor Ariana Grande, dat is zeker. Haar ex-vriend Mac Miller is overleden en haar verloving met Pete Davidson verbroken. De 25-jarige zangeres gaf afgelopen donderdag voor het eerst een openbare speech sinds haar breuk met Pete.

Ze won de award voor Woman of the Year tijdens het evenement Billboard’s Women in Music 2018. Toen ze haar award kwam ophalen, hield ze een emotionele toespraak.

Thank u, next
Tijdens haar dankbetuiging (aan een hele rits mensen) laat Ariana een bescheiden kant van zichzelf zien: “Dit is zo overweldigend, ik ben spontaan vergeten wat ik allemaal wilde zeggen,” aldus de zangeres.

Beste en slechtste
Even later vindt ze toch de woorden die ze kwijt wilde: “Dit was een van de beste jaren in mijn carrière, maar het ergste jaar van mijn leven. Dat zeg ik niet voor het medelijden, maar omdat veel mensen naar iemand zoals ik – een artiest die misschien wel op het beste moment van haar carrière zit – kijken en denken: ‘zij heeft haar leven echt op een rij’ en ‘zij heeft het allemaal’.”

You're not alone
Ariana vertelt dat dat bij haarzelf ook klopt, als het om haar carrière gaat. “Maar wat betreft mijn persoonlijke leven: ik heb werkelijk waar geen idee waar de f*ck ik mee bezig ben,” aldus de zangeres. “Ik wil maar zeggen dat als jij iemand bent die geen idee heeft wat het volgende hoofdstuk in je leven gaat zijn, je niet de enige bent.”

Bekijk haar hele speech hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs