Dan Karaty stopt met Boxing Stars vanwege blessure

Bye Bye finale

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dan Karaty bokste zichzelf naar de finale in het RTL 5-programma Boxing Stars. Toch vecht hij vanavond niet in de finale. De 42-jarige danser is geblesseerd, zo blijkt uit zijn post op Instagram.

Bicep
Dan heeft een scheur in zijn bicep en moet daardoor stoppen met Boxing Stars. Hij zou in de finale boksen tegen voormalig MainStreet-zanger Rein van Duivenboven.

Instagram
De danser deelt een aantal pijnlijke foto’s van zijn arm op Instagram. Onder de post schrijft hij: “Boxing Stars was een grote uitdaging voor mij en het was geweldig! Helaas heb ik een scheur in mijn bicep waardoor ik morgen niet kan boksen in de finale. Ik ben enorm teleurgesteld, maar ik ben nog niet klaar met boksen. #stilltraining #moreboxing #season2”.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vervanger
Wielrenner Michael Boogerd neemt de plek van Dan over in de finale. Vorige week werd Michael uitgeschakeld door Dan. De wielrenner denkt het zwaar te krijgen in de ring met Rein.

"Vorige week was ik niet helemaal mezelf. Normaal vind je het nog wel leuk als je een revanche krijgt, maar ik moet zeggen dat ik na mijn eerste wedstrijd niet meer echt volle bak heb kunnen trainen zoals ik wil. Het was vorige week al niet echt top, dus ik verwacht niet dat het nu heel veel beter zal zijn. Maar ik heb ja gezegd, want ik kan slecht nee zeggen," aldus Michael via NU.nl.

Nog meer boksen
Nu we het toch over boksen hebben: Temptation Island-rivalen Alex en Niels gaan samen de ring in. De twee gingen in oktober al bijna met elkaar op de vuist op de seksbeurs Loversland. Nu maken ze zich op voor ronde twee. Dit keer wél op de professionele manier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs