Noah Centineo heeft ook gewoon een celebrity crush: Selena Gomez

Dit zien we wel zitten

noah-centineo-crush-selena-gomez
Getty Images

Sinds zijn verschijning in de Netflix Original-films To All The Boys I’ve Loved Before en Sierra Burgess Is A Loser hebben we een (niet zo stiekeme) crush op Noah Centineo. Wat blijkt? Hij heeft ook een crush. Niet op ons, helaas. Wel op een mede-celebrity: Selena Gomez.

Gorgeous
Hoe we dat weten? Het begint met een post van de voormalige agent van Selena Gomez. Hij plaatste een throw back foto van hemzelf en een jonge Selena op Instagram. Noah Centineo likete de foto en reageerde eronder: “Ahhhhh ze is prachtig”.

Ik kan zien dat je slide
Vorige week sprak de Amerikaanse Entertainment Tonight de 22-jarige acteur op een evenement. De journalist haalt meteen Noahs reactie op Selena’s foto aan: “Hoe zat dat nou met die reactie? Heb je een crush op Selena Gomez? Zoek je contact? Slide je in haar DM’s?” Noahs reactie: “Dat is allemaal liefde. Ik slide niet in haar DM’s, want ik heb respect voor de vrouw.”

Beetje yoga
Op de vraag of hij echt op Selena crusht, antwoordt hij: “Ik denk dat het onmogelijk is om geen crush op haar te hebben. Ik ken haar overigens niet persoonlijk.” De journalist vraagt door: “Zou je met haar op date willen?” Noah: “Ja, waarom niet? Wie zou daar nu nee op zeggen? Dan zouden we een beetje yoga doen, wandelen naar de Wisdom Tree, misschien overzees gaan en daar nog iets leuks doen.”

De date is duidelijk al helemaal uitgedacht. Nu alleen Selena nog zo ver krijgen..

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs