Gordon en vriend (24) na kortstondige relatie weer uit elkaar

"Het is een instabiel wrak"

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gordon en de zoektocht naar zijn prins... Het lijkt een never ending story. Een treurig romcom zonder happy end. Hij leek zijn grote liefde gevonden te hebben in het Zuid-Afrikaanse model Ryk Du Preez. Dat bleek alleen van HELE korte duur.

Het houdt niet op...
Het zit Gordon niet mee in de liefde. Hoewel hij zichzelf zo had voorgenomen om voor zijn vijftigste aan de man te zijn, mocht het niet zo zijn. Eerst hadden kijkers de deceptie van de eeuw toen de 50-jarige entertainer zowel Rogier als Manuel bij het altaar liet staan in zijn nationale zoektocht naar zijn prins; Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie?

Maar toen... Cupido had raak geschoten met de 24-jarige Kevin uit Almere. Gordon was tot over zijn oren op de arts in opleiding. Was dit dan de man met wie hij oud zou worden? Ook niet. Kevin bleek een bedrieger. Het eindigde zelfs in een rechtszaak waarbij de rechter moest bepalen of de twee wel of niet een romantische relatie hebben gehad. Gordon werd in zijn gelijk gesteld.

Nu dan wel?
Dit najaar leerde Gordon de 24-jarige hunk Ryk in een club in Kaapstad - waar Gordon een appartement heeft - kennen. "Dit is hem!", zo vertelde hij onlangs. "Ryk is mijn engel, met zijn krullen. Het is pril, maar het voelt zo goed. Deze jongen maakt mij zo gelukkig."

Vorige week kwam zijn jonge vlam eindelijk naar Nederland. Dat bezoek was alleen van hele korte duur... Na een innig onthaal op Schiphol, vertrokken de twee richting Gordons huis. Ze lieten zelfs als koppel nog even hun hoofd zien bij de Masters of Lxry.

Arm met Ryk
Wat er vervolgens is gebeurd, weet niemand. Ruzie? Ellende? Wel weten we dat Gordon zijn jonge God de volgende dag weer op het vliegtuig naar Zuid-Afrika heeft gezet. Dit keer een enkeltje. Zo rijk voelde de zanger zich uiteindelijk toch niet met Ryk. "Het is gewoon weer een grote ramp", vertelt hij aan Telegraaf. "Opnieuw heb ik te maken met zo'n instabiel mentaal wrak. Het is mij ook echt niet gegund."

Ho, ho, ho maar
Gordon baalt, hij wil zo graag iemand aan zijn zijde. "Ik zoek een stukje genegenheid. Iemand die mij laat stralen. Het lukt gewoonweg niet op een normale manier. Ik had eigenlijk gehoopt op deze leeftijd gesetteld te zijn."

Maar bij Gordon weet je het nooit... Wie weet zit hij er weer warmpjes bij tijdens de kerstdagen. Zo ja, dan zal hij dat vast niet lang geheim houden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs