Kendall Jenner deelt mierzoete liefdesbrief van 'geheime' aanbidder

Fans speculeerden zich suf over zijn identiteit

kendall-jenner-liefdesbrief-instagram
Getty Images

Afgelopen dinsdag deelde Kendall Jenner een brief op haar Instagramstories die de gemoederen flink bezighield. Niet zo gek, aangezien het een liefdesbrief is van een (voor ons) geheime aanbidder. Sinds de post speculeerden fans zich suf: is haar aanbidder een bekend persoon? Kendall geeft het antwoord in een nieuwe story.

Allereerst de brief. Daar stond dit in:

“Lieve Kendall,

We mogen dan wel kilometers van elkaar vandaan zijn, mijn liefde voor jou groeit iedere minuut. Mijn diepste gevoel voor jou is liefde. Ik zal van je houden tot de dood ons scheidt. Dat we nu niet bij elkaar zijn, is een marteling, maar in mijn hart weet ik dat niemand echt tussen ons in kan komen. Wij zijn voor altijd één, lichaam en geest. Ik wil dat je weet dat ik van je hou vanuit het diepste van mijn hart.

Liefs”

Op de plek van de afzender zette Kendall een dikke zwarte streep, waardoor we verder geen hint kregen over de schrijver van de brief. Dat hield fans natuurlijk niet tegen.

Wie o wie?
Op Twitter werd een hoop FBI-waardig speurwerk verricht. De uitkomst: de brief moest wel van Harry Styles komen. En anders vereeuwigde Ben Simmons zijn liefde voor Kendall op papier.

Het antwoord
Wat blijkt? De fans hadden het niet bij het rechte eind. Kendall onthult in haar nieuwe Instagramstories dat het gaat om twee (huh?) fotografen, genaamd Mert Alas en Marcus Piggott.

Instagram

Vrienden
De twee fotografen vormen samen het duo Mert & Marcus. Ze fotograferen regelmatig celebrities, waaronder Kendall Jenner zelf. Het jonge model kan het duidelijk goed vinden met de fotografen, aan hun Instagram-pagina's te zien.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs