Ronnie Flex en Famke Louise droppen nieuw kerstnummer 'Alleen door jou'

Zingen ze over elkaar?

We voelden ‘m al aankomen, het nieuwe nummer van Ronnie Flex en Famke Louise. Manager Ali B teasede eerder deze week nog dat er een kerstvideoclip zou komen van de twee rappers. De clip laat nog even op zich wachten, maar het nummer is nu al uit.

Kerstduet
Famke Louise en Ronnie Flex zijn nog net op tijd voor de feestdagen, want Alleen door jou is een kerstnummer. En een liefdeslied. Benieuwd? Het nummer staat (nog) niet op YouTube. Wel is het lied hier te beluisteren via Spotify.

Relatie of niet?
Een liefdesduet, dus. Is dit de 371e hint dat Ronnie Flex en Famke Louise een relatie hebben? Of is dit een platonische samenwerking? Volgens Ali B komen we erachter in de clip van het nummer.

Happy end
Al onze vragen over de relatie van de twee rappers wordt op het einde van de video beantwoordt, vertelt Ali: “Dat wordt een heel mooi eind. Heel veel mensen hebben vragen over wat nu de situatie is daar. De clip zal alles uitleggen.”

We moeten dus nog even wachten op de clip. Geen zorgen, we houden je op de hoogte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs