Ja hoor: Ronnie Flex en Famke Louise maken relatiestatus eindelijk bekend in nieuwe videoclip

Hun nieuwe videoclip maakt een hoop duidelijk

famke-louise-ronnie-flex-videoclip-relatie
YouTube

We vragen het ons al weken af: zijn Ronnie Flex en Famke Louise nu een item of niet? Vandaag hebben we eindelijk een definitief antwoord: JA (ja, ja, ja, ja).

De twee rappers dropten vanochtend samen een nieuw kerstnummer: Alleen door jou. De clip liet nog even op zich wachten, maar is nu ook binnen. Ali B voorspelde eerder al dat al onze vragen over Ronnie en Famke op het einde van de videoclip beantwoord worden. Gelijk heeft-ie. Bekijk de clip, en je weet wat we bedoelen:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dynamisch duo
Famke Louise en Ronnie Flex zijn in de video een Nederlandse Bonnie en Clyde, of Beyoncé en Jay-Z in hun On The Run-tour. Ze bestelen de kerstman, hebben geen kerstballen maar geldbiljetten aan hun kerstboom en steken hun dennenboom in de fik. Op het allerlaatste moment geven ze elkaar een zoen, met vuurwerk op de achtergrond.

De kus
Oké, de rappers zeggen niet letterlijk dat ze een relatie hebben. Maar ze zoenen elkaar vol op de mond. Met Ali’s verwijzing naar hun relatiestatus in ons achterhoofd, móet dit wel een bevestiging zijn, toch?

Bewijs
Nog een nieuwtje dat dit ondersteunt: gisteravond zijn Ronnie en Famke zoenend in de Ziggo Dome gespot tijdens het kerstconcert van Mariah Carey. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de video van een slapende Ronnie in Famkes bed. I rest my case.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs