Fans zijn ervan overtuigd: Ariana Grandes nieuwe nummer 'Imagine' gaat over Mac Miller

Eerlijk is eerlijk: het lijkt er wel op

ariana-grande-nieuw-nummer-imagine-mac-miller
Getty Images

We zijn pas net een beetje bijgekomen van het moment dat Ariana Grande de hit Thank U, Next uitbracht, of ze heeft al een nieuw nummer klaar. De zangeres kwam afgelopen vrijdag met de track Imagine. Fans zijn ervan overtuigd dat dit maar over één iemand kan gaan: Mac Miller, Ariana’s ex die afgelopen september plotseling overleed.

First things first:
luister het lied vooral even. Hieronder de Lyrics-video die Ariana Grande uitbracht op YouTube:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Imagine a world
Het is een liefdeslied, dat staat vast. Ariana Grande zingt dingen als “kus me en doe je kleren uit, beeld je eens zo’n wereld in” en “waarom kun jij je zo’n wereld niet inbeelden?”. Twitter, YouTube en Instagram lopen vol met reacties van fans over de betekenis van het nummer.

Tattoo
Een duidelijke aanwijzing in de richting van Mac Miller is al binnen. De rapper had een tatoeage op zijn arm van het woord ‘Imagine.’ Kan geen toeval zijn, toch?

Denial
Volgens de Britse Glamour laat Ariana op Instagram meer los over de tekst. Ze reageert op één van haar fans. “In dit album rouw ik veel stukgelopen (en toch belangrijke en prachtige) relaties die ik heb gehad. En ik vier groei en een nieuwe onafhankelijkheid in mezelf,” aldus de zangeres. “Maar voor degenen die vragen naar ‘Imagine’: ik zou zeggen dat als ‘Thank U, Next’ acceptatie is, ‘Imagine’ ontkenning is. Hopelijk is dat logisch.”

What if
Klinkt voor ons alsof Ariana Grande in Imagine beschrijft hoe ze wou dat haar wereld met Mac Miller op dit moment was. Dat hij nog leefde en zij samen zouden zijn.

Waar het ook over gaat, het nummer is nu al een succes. Imagine staat in de ‘trending’-lijst van YouTube en is al meer dan 4 miljoen keer bekeken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs