Khloé Kardashian gaat voor opvallende nieuwe haarkleur: lichtroze

Ze doet een Kylie'tje

View this post on Instagram

Denim on Denim + hoops (of course)

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

De Kardashians willen ons nog wel eens verrassen met een nieuwe look. We kunnen de verschillende haarkleuren die Kylie Jenner heeft gehad niet meer op één hand tellen.

Ook Khloé Kardashian veranderde haar coupe begin december plotseling. Ze ging van bruine naar plantinablonde lokken. Nu verschijnt ze weer met een nieuwe haarkleur op Instagram: lichtroze.

Beautiful
Khloé plaatste zondag op Instagram een selfie met lange, golvende lichtroze lokken. De reacties onder de post zijn lovend: “Wat een babe!”, “Wow, wat mooi!”, “Killing it.”, “Hou van je haar!”, zo gaat het nog wel even door.

Kim Kardashian
Over de Kardashians gesproken; Kim Kardashian vertelde vorige maand in Keeping Up With The Kardashians openhartig over haar ‘wilde jaren’. Wat blijkt? Kim gebruikte drugs op de dag dat ze trouwde met muziekproducent Damon Thomas. En de keer dat ze de beruchte sextape filmde ook.

Ze zat beide keren aan de XTC. Kim vertelt dat ze een negatieve ervaring aan de drug heeft overgehouden: “Alle slechte dingen in mijn leven gebeurden toen ik XTC nam.”

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs